Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin! Nopea toimitus 3-5 arkipäivää.

Kakkujen tilaus- ja toimitusehdot

TILAAMINEN

Kakkutilaukset ja -kyselyt ainoastaan sähköpostitse  jenni@hallacakes.fi. 

Alustava kakkukysely ei ole sovittu tilaus. Vahvistan jokaisen tilauksen erikseen, ja vain vahvistetut tilaukset ovat voimassa olevia. 

Koristeiden suunnittelu ja valmistaminen on usein hyvinkin aikaa vievää työtä, joten tilaukset tulisi tehdä mielellään viimeistään kahta viikkoa ennen toimitusta. Sesonkiaikoina sekä suurissa tilauksissa tilausaika voi olla huomattavasti pidempi, joten olethan liikkeillä hyvissä ajoin. Peruutuksia voi kysellä lyhyemmälläkin aikataululla.

 

MAKSU

Kakut voi maksaa joko pankkikortilla tai käteismaksuna noutaessa.

Sesonkiaikoina, kuten esimerkiksi valmistujais-/ylioppilasjuhlaviikonlopun kakkutilauksissa käytössä on varausmaksu 50€/tilaus. Varausmaksu vähennetään tilauksen loppusummasta. 


Hääkakkutilauksissa on käytössä varausmaksu tilauksen varmentamisen yhteydessä. Varausmaksu on 100e ja se vähennetään tilauksen loppusummasta.

Kakuista saat aina kuitin. Kakkujen hinnat sisältävät ALV14%. 

 

NOUTO

Kakut ovat noudettavissa Kempeleen Linnakankaalta, osoite Sankarinkurvi 22. 

Kakut noudetaan sopimuksen mukaan, painottuen lauantai- ja sunnuntaiaamuun klo 8-9. 

Kakun kuljetuksessa on syytä noudattaa varovaisuutta. Kakun tulisi olla kuljetuksen aikana tasaisella alustalla niin, ettei se pääse ajon aikana liikehtimään.

Kakut pakataan aina tukeviin kakkulaatikoihin ja n. 1 cm paksuisille kakkualustoille, joita voidaan myös käyttää tarjoilualustana. 

Kakut hyväksytetään hakiessa asiakkaalla ja tämän jälkeen kakku on asiakkaan vastuulla.

Kakku tulee säilyttää kylmässä (ilman kakkulaatikkoa). Suositeltu käyttöaika 2 vrk kakun noudosta.


MUUTOKSET JA PERUUTUKSET

Kakkutilaukseen voi tehdä vielä muutoksia, kun noutoon on aikaa 8vrk. Koristeet valmistetaan kakun koon mukaan, joten koon pienentäminen ei useasti enää tämän jälkeen onnistu.

Kakutilauksesta joka on peruutettu alle 10 vrk ennen sovittua noutoa veloitetaan 50% kakun hinnasta. 
Hääkakkutilaus joka on peruutettu alle 4kk ennen sovittua noutoajankohtaa, varausmaksua ei palauteta.

Kakut, jotka ovat jätetty peruuttamatta tai noutamatta tai peruutettu alle 3vrk ennen noutoa laskutetaan asiakkaalta kokonaan. Laskutuslisä +5€. 

Sokerimassakoristeet jotka valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti tulee lunastaa vaikka kakkutilaus muilta osin peruuntuisi. 

 

Isoissa kakkutilauksissa varausmaksua ei palauteta, jos tilaus peruuntuu asiakkaan puolelta. Kyseistä päivää on tällöin pidetty varattuna eikä tilalle ole voitu ottaa muita tilauksia.

 

Kaikki tuotteet tehdään elintarvikehuoneistoksi hyväksytyssä kotileipomossa. Valmistan tilauksesta myös erikoisruokavalioleivonnaisia, mutta huomioithan että samassa tilassa käsitellään myös mm. vilja-, pähkinä- ja maitotuotteita. Näin ollen valmiissa tuotteessa voi olla hyvästä hygieniasta huolimatta jäämiä. Ilmoitathan tilatessasi mahdollisista ruokaaineallergioista.