Nopea toimitus 2 - 4 arkipäviää, ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin!

Hinnasto

 

 Yksilölliset täytekakut kaikkiin tilaisuuksiin!

Yksilölliset täytekakut suunnitellaan ja valmistetaan aina tilaajan toiveiden mukaisesti. Kakun hintaan vaikuttavat muun muassa kakun koko, siihen käytettävät ainekset, erityisruokavaliot ja allergiat, sekä erityisesti koristeiden määrä ja haasteellisuus. Lopullinen hinta ilmoitetaan suunnittelun pohjalta aina tilauksen tekemisen yhteydessä.

Kakut ovat tilattavissa laktoosittomana, gluteenittomista ainesosista valmistettuna, maidottomana sekä kananmunattomana. Lue lisätietoa erityisruokavalioista maut- ja täytteet- sivulta! Erityisruokavalioiden (ei laktoositon) vaikutus kakun hintaan on +10%. 

Pienin tilattavissa oleva kakku on 10 hengelle. 

 

Moussetäytteiset kakut

Kakkujen hinnat sisältävät oletuksena vaalean sokerikakkupohjan sekä kaksi täyteväliä moussetäytettä.

Lisähinnasta voit valita kakkuusi myös eri pohjavaihtoehtoja sekä muita lisätäytteitä. Nämä näet maut- ja täytteet sivulta. 

 

Hinnat moussetäytteisille kakuille ovat alkaen 4,5€/henkilö. Minimiveloitus 75€. 

Minimiveloitus sisältää marenkikreemipinnan tai kermapursotukset, sekä yksinkertaiset koristelut kuten marengit ja macaronsit. 

Kreemikakut


Kreemikakut voidaan koristella toiveiden mukaan kuten muutkin Halla Cakesin herkulliset kakut!  Kakkujen hintaan vaikuttavat muunmuassa käytetty kreemi sekä muut täytteet. Suuri vaikuttava tekijä kakun hintaan kreemikakuissa kuten muissakin kakuissa on koristeluiden määrä ja haasteellisuus. 

Kreemikakkujen minimiveloitus on 90€ sisältäen halutun erikoiskakkupohjan sekä kreemi- ja hillotäytteen. 

 

Kerroskakut

Kerroskakut alkaen 6€/henkilö sisältäen marenkikreemi- tai kermapinnan ja yksinkertaisen teeman mukaisen koristelun.  

 

 Hääkakut

Hääkakut valmistetaan aina huolellisesti, suurella sydämellä ja parhaista raaka-aineista. Hääkakut valmistetaan aina hääparin toiveiden mukaisesti!

Hääkakut alkaen 5,50€/henkilö. 

Yli 50 hengen hääkakkujen hintaan kuuluu pieni, noin neljän hengen koekakku. 

 

 

Minikuppikakut 

Minikuppikakut ovat ihana yksityiskohta jokaiseen juhlaan! Nämä pienet herkut sopivat niin lastenjuhliin kuin hääjuhliin!

Minikuppikakkut alkaen 1,5€/kpl, minimitilaus 24kpl.

  

Koristellut pikkuleivät

Koristellut pikkuleivät ovat kaunis, näyttävä ja herkullinen lisä kaikkiin juhliin! 

Nämä herkulliset pikkuleivät koristellaan toiveiden mukaan joko pikeerillä tai sokerimassalla. Sokerimassalla koristeltuihin pikkuleipiin voidaan painaa esimerkiksi hääparin nimi ja koristella keksi syötävällä kullalla - juuri teidän juhlien näköiseksi!  

Koristellut pikkuleivät hinnoitellaan niiden haasteellisuuden mukaan, alkaen 2,5€/kpl, minimitilaus 20 kpl.